RF – Radiotalasni lifting

RF tela-radi na frekvenciji 3Mhz, molekuli tkiva koji se nađu u takvom polju pokušavaju se poravnati sa polovima el.polja koje menja polaritet 3 miliona puta u sekundi.

Tako dolazi do trenja između molekula i oslobađanja toplote, što za posledicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, mišićnog tonusa, aktivaciju fibroblasta i stvaranje kolagena, zateže sa koža.

Podstiče kolagen, vraća elastičnost koži, smanjuje strije, zateže kožu i smanjuje celulit. Tretman se može ponavljati svakog drugog dana dok se ne postignu željeni rezultati.

Preporučuje se serija od 5 – 10 tretmana.

    Na čemu se bazira tretman?

    RF lica – celi princip se bazira na dubokom zagrevanju tkiva, što smanjuje fragmentaciju kolagena i podstiče ga na stvaranje (neokologeneza). Stimulacijom kolagena i elastina popunjavaju se bore iz unutrašnjosti, postepeno se gubi opuštenost- zateže se koža, a podmlađene linije lica dolaze do izražaja. Lice izgleda svežije, odmornije, drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, sa brisanjem sitnih i umanjenjem dubokih bora, podizanjem tonusa kože obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi.

    CENA 1 TRETMANA – 2.000,00 din
    CENA 10 TRETMANA – 18.000,00 din